RSS

99 % av alla gruppvåldtäkter i Sverige begås utav invandrare

30 Sep

Idag stod följande artikel på TV3:s text-tv:

Ung kvinna våldtogs i fyra dygn

En kvinna i 20-årsåldern i Helsingborg hölls fången i sitt eget hem i fyra dygn och utsattes för upprepade våldtäkter och misshandel av två män i 30-årsåldern, skriver Kvällsposten.

I måndags kväll larmades polisen till lägenheten efter att det hörts bråk och skrik. Männen anhölls för grov misshandel, grov våldtäkt och olaga frihetsberövande. Kvinnan vårdas fortfarande på sjukhus.

Ja, vad kan man säga om sånt här?
Själv har jag svårt att beskriva vad jag känner gentemot avskum som begår våldtäkter, men jag kan enkelt uttryckt säga så här:

Jag känner bara ett enormt och osläckbart hat emot de avskum som begår eller som har begått våldtäkter.
Om chanserna var små att åka dit för mord på ett vidrigt svin som gör eller har gjort sådana gärningar så skulle jag döda aset.

Men nu är det inte så.
Att döda någon kan de flesta människor göra vid rätt tillfälle om sinnesstämningen är den ”rätta”, frågan som man bör ställa sig är istället om man efteråt kan leva med det som man har gjort.

En sak som pekar på vilka som har begått denna milt uttryckt vidriga, förkastliga och avskyvärda handling är att det är en gruppvåldtäkt.
För enligt studier, undersökningar och statistik på olika håll och kanter så står invandrare för 99 % av alla gruppvåldtäkter i Sverige.

Och vilka sorters människor som menas med invandrare när det gäller olika sorters brottslighet, t ex våldtäkter, vet nog de flesta som lever i verkligheten och som ser och hör vad som händer och sker i Sverige.

För det är inte invandrare som t ex etniska norrmän, danskar och finländare som står för den.

Nej, det har att göra med invandrings- och flyktingströmmarna ifrån vissa delar av världen, t ex ifrån Afrika och arabländerna.

Men det här vet ju alla som verkligen tänker.

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 svar till “99 % av alla gruppvåldtäkter i Sverige begås utav invandrare

  1. peerpede

    september 30, 2009 at 8:01 e m

    Tja om siffran är korrekt är det jo skrämmande.
    Jag med mesta av livet bakom mig vet att det inte fanns ”gruppvåldtäkt” överlag för bara trettio år sedan.
    Gruppvåldtäkt är ett fenomen där har accelererad i samma takt som invandringen från MENA-länderna har ökat och i Oslo var samtliga överfallsvåldtäkter mellan 2001 och 2004 begått av invandrare!

    http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

     
    • karpstryparn

      oktober 1, 2009 at 9:19 e m

      Svar till peerpede:

      Japp, siffran är sann.

      Nej, gruppvåldtäkter är ju ett resultat utav den invandring som vi har i Sverige.

      När det gäller Oslo: Fy faan, men snart är säkert alla överfallsvåldtäkter i Sverige begådda av invandrare, ja, i alla fall om dessa jävla invandrings- och flyktingströmmar fortsätter!

       

Lämna en kommentar