RSS

Henrik Arnstads självbiografi heter ”Ett tomt huvud kan inte tänka”

01 Dec

Få har väl vid det här laget undgått att hört talas om Sveriges största skämt utanför riksdagen och de politiskt korrekta mediatidningarna som t ex Aftonbladet och Expressen, alltså den notoriske mytomanen och bluffhistorikern Henrik Arnstad, ni vet han som hatar Sverigedemokraterna mer än allting annat på hela jorden. Men visst, hata får man göra om man vill, men då kan man väl åtminstone se till att göra det sakligt. Det sistnämnda är uppenbarligen dock inte Arnstads starka sida, det är ju bara att läsa vilka patetiska lögner och grova förtal han öser ur sig på t ex Twitter. Att det finns idioter som anlitar honom som expert (i vaddå, undrar man ju) säger nästan mer om dem än om Arnstad själv. Ja, Henrik Arnstad är verkligen en gravt psykiskt sjukt mentalpatient som om han hade en stor kniv i handen skulle försöka hugga ihjäl första bästa person han ser som han tror är sverigedemokrat. Han är lika livsfarlig som han är sjuk i huvudet, och borde aldrig ha fått permission från hispan (undrar när hans permission är slut förresten, och han ska in igen?).

Nåväl, hans enorma och osakliga hat emot just SD är välkänt, på t ex Twitter öser han dagligen ur sig minst sagt absurda lögner om just SD. Att ingen sverigedemokrat än har polisanmält denna lobotomerade dubbelidiot för grovt förtal är verkligen en gåta….men å andra sidan tycker de kanske inte att han är värd det. Ta bara det han öste ur sig om Sverigedemokraterna för några dagar sedan på Twitter, då skrev han nämligen följande:

”Tror risken är minimal att moderaterna vill samregera med en fascistisk terrororganisation. Moderaterna är ett demokratiskt parti.”

Denna absurda dynga öste Henrik Arnstad ur sig när han i lördags, alltså den 28:e november, fick reda på att SD:s partiledare Jimmie Åkesson hade sträckt ut handen till Moderaterna och Kristdemokraterna för samarbete med SD. Både Moderaterna och Kristdemokraterna sade nej till samarbete med SD, men oavsett om de hade sagt ja så säger Arnstads påstående om att Sverigedemokraterna är en fascistisk terrororganisation väldigt mycket. Visst, Arnstad får hata hur mycket han vill, men man tycker ju ändå att han kunde pröva att hata sakligt någon gång i sitt liv.

För jag lovar dig, käre lille Henrik Arnstad, det gör inte ont. Pröva så får du se själv. Eller törs du inte kanske? Hämta då lite mod under din mors kjolar under några dagar, så kanske du törs sedan (”incest är pest, tyckte Arnstad snart, han hittade snabbt in i morsans bak”, som det heter).

Undrar förresten när Arnstad tänker skriva sin självbiografi, och vad den ska heta. Med tanke på att han alltid har otur när han tänker så vore ju ”Ett tomt huvud kan inte tänka” en passande titel. Fast vem vet, åker han in på hispan igen så kanske han nästa gång han får permission därifrån kanske kan tänka så pass klart att den titeln kanske inte passar längre…fast det klart, då ska det nog till någonting alldeles makalöst, anmärkningsvärt och chockerande för att det ska kunna bli så.

För så många underverkens tider finns nog tyvärr inte, och vid närmare eftertanke tror jag faktiskt att Liemannen behöver koppla av från sitt jobb ibland han också.

Eller vad tror ni själva?

Läs mer om en av de senaste Arnstad-idiotierna på t ex följande:

https://www.nordfront.se/arnstad-sd-ar-en-fascistisk-terrororganisation-kommer-inte-fa-inga-i-borgerlig-regering.smr  .

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på december 1, 2015 i idioti

 

Etiketter: , , , ,

Lämna en kommentar