RSS

Om Bisson Productions

16 Sep

Den senaste tiden så har jag bloggat mycket på http://www.karpstryparn.blogspot.com , detta är anledningen till att det inte har blivit något inlägg på ett tag här.

Men det ska det bli ändring på nu, jag ska försöka att hinna med minst ett inlägg per vecka här.

Och jag börjar med att skriva lite grann om en kanonbra hemsida som startades i slutet av förra året utav det svenska RAC-bandet Steelcapped Strength:s sångare Bisson, som också är sångare i det svenska vikingarockbandet Enhärjarna.

Han och hans flickvän Anna-Lena, vilken han för övrigt har gjort en hyllningslåt till som finns på http://www.youtube.com/watch?v=VJK0pv5oRB0 , startade då en hemsida där Bisson och hon saluför sina egna produkter, t ex skivan ”Steelcapped Ballads”, men också annat material som t ex Bissons nya band ”Bisson and The Vikings”, kläder, musikvideos samt mycket annat.

Bisson och Anna-Lenas hemsida hittar ni på http://bissonproductions.com/ .

Ett smakprov från Bisson and The Vikings skiva ”The Steelcapped Story” kanske? I så fall, varsegoda: http://www.youtube.com/watch?v=DaqW-Icqv-A . Låten heter ”Doc Marten Party”.

I måndags köpte jag den skivan, samt även Bisson och Anna-Lenas skiva ”Steelcapped Ballads”, här följer ett smakprov från den i form av låten ”I wont you back”: http://www.youtube.com/watch?v=dCGxLZOm5Ts .

Förkortningen RAC betyder Rock Against Communism (på svenska översatt Rock Mot Kommunismen), och är enkelt uttryckt patriotisk Oi-musik.

Gillar ni Oi-musik eller RAC-musik så rekommenderar jag starkt dessa båda skivor, samt alla skivor med Steelcapped Strength.

Här följer en intervju med Bisson: http://bissonproductions.com/frontpage/2011/1/26/interview-with-albert-from-the-greece-gig.html .

Och på http://bissonproductions.com/webshop/ hittar ni hemsidans webshop.

Här har ni videos från hemsidan: http://bissonproductions.com/videos/ .

Och här har ni bilder från olika framträdanden med Bisson och hans band.

Sist men inte minst Bissons förklaring till varför han och Anna-Lena startade hemsidan: http://bissonproductions.com/about-me/ .

Oi! Oi!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på september 16, 2011 i musik

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar