RSS

På Podcast-Nationella.se ikväll: Mångfald = Lesbiska sexlekar på familjerådgivningen och nekrofil-inbrott på Sveriges alla bårhus?

25 Maj

Ikväll publicerades mitt andra blogginlägg på Podcast Nationella:s hemsida, blogginläggets rubrik är ”Mångfald = Lesbiska sexlekar på familjerådgivningen och nekrofil-inbrott på Sveriges alla bårhus?” och det lyder så här:

”Nu för tiden är det uppenbarligen väldigt inne med att vara för mångfald överallt och på alla håll och kanter, är man inte det så anses man inte vara värd någonting.

Istället blir man då anklagad för att vara rasist, nazist osv. Och precis som vanligt är det de människor som gastar och skriker ”rasist”, ”nazist” och andra skällsord om människor som inte tycker som de själva som vet minst om vad de skällsord som de skriker betyder.

Att kalla någon för rasist och nazist kan vem som helst göra, det behöver man inte vara allmänbildad för att kunna göra.

Men när man blir konfronterad om om man vet vad dessa båda betyder, ja, då blir det antingen knäpptyst eller också skriker man dem ännu mer och högre.

Likadant är det med typer som dag ut och dag ägnar sig åt att propagera för alla människors lika värde, trots att de inte vet vad uttrycket ”alla människors lika värde” står för.

Angående mångfald förresten så snackas det aldrig om den allra viktigaste mångfalden, nämligen den politiska. Istället ska den gömmas undan så mycket som det går, är man sverigedemokrat så stoppas man från att få t ex jobb om det kommer fram att man sympatiserar med Sverigedemokraterna.

Detsamma gäller om man är nationalsocialist, då stoppas man också från från det mesta.

Men är man däremot vänsterextrem ”antirasist”, alltså en sådan som tar varje chans han eller hon får att grovt misshandla eller döda någon, ja, då är det helt plötsligt en helt annan sak.

Eller uttryckt på ett annat sätt: De dubbla hycklarbudskapen står som spön i backen!

Det här med mångfald förresten får mig att tänka på de absurda krav som LUF (alltså Liberala Ungdomsförbundet) kom med runt den 20:e februari i år, vilka gjorde att LUF blev det största skämtet i Sverige på bra länge när det gäller politiska ungdomsförbund. LUF blev till och hånade av sitt eget moderparti på grund av detta.

Men vad var det då för stolliga krav som LUF kom med? Jo, att incest och nekrofili skulle bli lagligt i Sverige, man krävde nämligen detta av Sveriges riksdag.

Snacka om rejält storhetsvansinne a la’ Big Bang alltså!

Och vilken förklaring en kvinnlig representant för LUF Stockholm hade till det hela då, hon sade nämligen följande:

-Det är ett ungdomsförbunds uppgift att vara radikalare än sitt moderparti.

Nu är det bara det att det är skillnad på att vara radikal och att vara dum i huvudet, men det fattade tydligen inte hon och inte hennes övriga gelikar i LUF heller.

Men låt oss leka lite med tanken om att dessa idioter hade fått igenom sina krav, hade så skett så hade vi fått se en massiv inbrottsvåg som hade drabbat samtliga av Sveriges bårhus.

Men inte av typer som vill sno något, ånej, istället hade det varit nekrofiler som hade brutit sig in i dessa bårhus för att få sig ett trevligt litet samlag med ett iskallt lik!

För vem vill skita ner sig på en kyrkogård i jakten på att gräva upp en grav, bryta upp den kista som är i den och penetrera ett lik fullt av fluglarver och andra småkryp när man kan ta sig in på ett bårhus och och ha samlag med lik utan att skita ner sig? Dessutom gillar inte fluglarver kyla, så det är ju inte enbart att stoppa förruttnelse som gör att lik som ska förvaras en tid förvaras kallt.

Och så har vi det här med incest också.

Tänk om LUF hade lyckats få incest lagligt, ta bara t ex de familjer som anlitar familjerådgivning för sina familjeproblem. Tänk er följande scenario: En familj bestående av två lesbiska systrar är hos familjerådgivaren när familjerådgivaren helt plötsligt säger följande:

-Hmmm….Jag tror jag vet vad som är fel i er familj, ni två har för dålig sex med varandra. Ni måste börja med lite biljardkulor, tennisbollar osv för att få lite mer fart på ert sexliv.

Här har jag ett gäng av dessa båda saker, så ta nu och lägg er i en smaskigt skön 69:a och kör sedan varsin tennisboll i er partners vagina och varsin biljardkula i er partners analhål. För dem sedan ut och in långsamt och öka sedan takten efter hand.

Visst, det gör ont i början, men det släpper allt eftersom. Det kostar er inget att prova, för det här bjuder jag på.

Kör hårt, kära systrar!

Man får verkligen tacka gudarna för att LUF:s förslag inte gick igenom, men vi lever ju i upp-och-ner-landet Sverige där allt galet kan hända så jag hade inte blivit förvånad om dessa idiotier hade gått igenom.

Och till de som tyckte att LUF:s båda förslag var bra kan jag bara säga följande: Pröva att tänka några meter längre än vad er näsa räcker. För jag lovar er, det gör inte ont och inte kostar det något heller.

//Karpstryparn”

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på maj 25, 2016 i media

 

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: