RSS

Ny medarbetare i mediaprojektet Podcast Nationella

16 Maj

Som ni vet så är jag inte bara politisk bloggare utan också radiopratare, t ex i Sverigekanalen . Sedan 5 dagar tillbaka är jag även medarbetare i det nystartade mediaprojektet Podcast Nationella . Det jag kommer att ägna mig åt där är som det ser ut nu, förutom att vara med i dess podcast , att blogga och att lägga upp videos. Mitt första blogginlägg för PN (som man kan förkorta Podcast Nationella om man så vill) hittar ni här , och min första video på sidan hittar ni någonstans här .

Jag och personen bakom detta Sverigevänliga mediaprojekt kommer helt enkelt att hjälpas åt att utveckla det, som det ser ut just nu så är det bara vi två men förhoppningsvis kommer vi att bli fler som vill hjälpas åt att utveckla det hela. Det kommer mera, som det heter, detta mediaprojekt är ju ganska färskt än. Det startade nämligen i början av maj i år, men det har redan hänt grejor. Podcast Nationella har även en Facebooksida , en Youtubekanal , ett Twitterkonto , samt finns även på Soundcloud .

När första avsnittet av dess podcast ska komma är dock inte riktigt bestämt än, men det kommer att läggas upp både på Soundcloud och här . PN:s hemsida är än så länge under uppbyggnad, men man kan höra av sig dit om man har några frågor, tips osv.

Följ gärna dess hemsida för att hålla er uppdaterade, då riskerar ni inte att missa någonting. Som sagt: Det händer grejor, Podcast Nationella har förresten redan fått positiv respons från flera håll. Vem vet? Kanske får vi det också ifrån er.

 

 

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på maj 16, 2016 i politik, radio

 

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: