RSS

I kvällens Sverigekanalen live: Totalsågning av Uppdrag Gransknings reportage om ”hatet” emot bl a Rossana Dinamarca och Mona Sahlin

18 Feb

Även om kvällens huvudämne i Sverigekanalen var Uppdrag Gransknings ”buhu-buhu”-reportage om ”hatkommentarer” emot bl a Rossana Dinamarca, Mona Sahlin, Åsa Linderborg, Alexandra Pascalidou m.fl så handlade livesändningen även om att Mona Sahlin är anmäld för nazistuttalande , DN:s Björn Wimans hat- och lögnartikel om Facebook , det grövsta brottet någonsin i svensk rättshistoria , samt följderna av att Svenska Dagbladet avslöjat att Peter Hultqvist hyr en lägenhet av Militärhögskolans bostadstiftelse  .

Angående Uppdrag Gransknings reportage som sändes i onsdags förra veckan så tycker tydligen programmets ”reporter” Knut Kains Rognerud att det är helt okej att sverigedemokratiska politiker som t ex Therese Borg och Hanna Wigh får sina hem sönderslagna på grund av sitt politiska engagemang, inget av detta nämndes ju i programmet.

Om detta står det om t ex här (där står det också om en del vänsterpartistiska och socialdemokratiska näthatare) , även Jan Milld har dömt ut Uppdrag Gransknings reportage.

Vad är förresten värst?
Att få sitt hem fullständigt sönderslaget, eller att någon skriver en kommentar om en på Facebook?
Själv tycker jag att det förstnämnda är minst sagt betydligt mycket värre, men det tycker uppenbarligen inte Rognerud.
Samtliga av de makthavare som framträdde i programmet är väldigt veka och svaga personer, dessutom har de bara sig själva att skylla om de får ”hat” med tanke på hur de själva uttrycker sig och agerar i olika sammanhang.
För de är inte oskyldiga på något sätt till att de är avskydda, ”svinhugg går igen”, som det heter.
Sedan kan man också diskutera den person som skickade vissa sms till Rossana Dinamarca, han verkade inte vara så värst smart han heller. Säkert hade han fått betalt av Uppdrag Granskning för att påstå att han var sverigedemokrat, detta för att smutskasta SD.
Att Dinamarcas gråtande i rätten bara var ”ett spel för galleriet” är också uppenbart.

Ni som missade att höra sändningen live kan höra den här , gå bara in på länken och klicka på pilen till radiorutan där. Programmet spelas då upp.
Jag är med från 46 minuter och 20 minuter in i sändningen.
Trevlig lyssning på er!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på februari 18, 2016 i radio

 

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: