RSS

I kvällens Sverigekanalen live: Donald Trump tar hem spelet – blir USA:s näste president

11 Feb

Även om kvällens livesändning i Sverigekanalen handlade mycket om de polacker som hämnades på ett gäng ”flyktingbarn” för att de hade våldtagit en polsk flicka så handlade den också om andra saker, t ex en del av flyktingbrottsligheten i Karlstad, jämförelser mellan Tobbes Medieblogg och Petterssons blogg , några av de senaste våldsdåden emot människor som inte tar ställning emot Sverigedemokraterna , samt lite andra saker.

I kväll var vi förresten inte bara två personer i sändningen, utan tre…eller rättare sagt två personer och en katt, jag och min sambos ena katt ville nämligen inte gå ut ur rummet där jag satt utan ”slängde” iväg ett och annat ”mjaaoo” och surrande rakt ut i sändningen.
Jag nämnde nämligen i början av sändningen att en av våra katter är med i kvällens livesändning, programledaren fick sig då ett gott skratt *ler*.
Jag hade också innan sändningen fått ett mail från en av de personer som driver nyhetssajten Exponerat i vilket personen ifråga lämnade lite tips på hur kanalens sändningar kunde bli lite bättre, det gällde mest ljudet.
Som vanligt var det en lättsam stämning i programmet, många goda skratt förekom t ex. Dock skrattades det inte åt den höga invandringsbrottsligheten i områden som t ex Biskopsgården och Bergsjön i Göteborg, Vivalla i Örebro, Husby, osv.
Vi tog också upp ”statsminister” Stefan Löfvens senaste ovilja att se sanningen i vitögat och hans märkliga försök att återigen lura sig själv .
Men det viktigaste ämnet i kvällens livesändning tycker jag var den amerikanske presidentkandidaten Donald Trump , alltså han som kommer att bli USA:s näste president.
Säga vad man vill om Trump, men han håller verkligen inte käften om vad han tycker.
Och varför skulle han göra det? Han är känd för bl a minst sagt ganska kontroversiella saker, bara ta det här t ex.
Icke desto mindre är han en politiker som inger förtroende för mängder med amerikanare, en sådan politiker behövs i USA.
Synd bara att vi inte har en politiker som honom i Sverige, för det behövs verkligen!
För han är både handlingskraftig, har karisma och utstrålning, samt är både handfast och tydlig.
Så det är förståeligt att vissa personer inom den svenska PK-mediaindustrin inte fattar vad som håller på att hända i USA . USA håller helt enkelt på att få en riktig ledare, hoppas Trump håller hela vägen bara.
Ni som missade att höra kvällens sändning live kan höra den här , gå bara in på länken och klicka på pilen i radiorutan där. Programmet spelas då upp.
Jag är med från 21 minuter och 20 sekunder in i sändningen.
Trevlig lyssning på er, och heja Donald Trump!
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på februari 11, 2016 i radio

 

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: