RSS

I kvällens Sverigekanalen live bl a följande: Miljöpartisten Per-Inge Lide’ns absurda anklagelser mot Karlstadpolisen angående sexuella övergrepp begådda av ”flyktingbarn”

14 Jan

Kvällens livesändning i Sverigekanalen handlade mest om de senaste årens flyktingbrottslighet i form av sexuella övergrepp på bl a festivaler , men också om Karlstads miljöpartistiske kommunalråd Per-Inge Lide’n som menar att Karlstadpolisen ljuger när dess presstalesman Tommy Lindh säger att det är ensamkommande flyktingbarn som begick sexuella övergrepp på unga kvinnor i Karlstad på Nyårsafton. Sändningen handlade också om Feministiskt Initiativs partiledare Gudrun Schyman som under en utfrågning gjorde en total helomvändning samt sade emot sin egen inställning rätt rejält angående den senaste tidens sexuella flyktingbrottslighet , bekräftandet att Dagens Nyheter mörkade sexattackerna begådda av ”flyktingbarn” , samt en del andra saker också.

Ni som missade att höra sändningen live kan höra den här , gå bara in på länken och klicka på den högra av de två radiorutorna som finns där (det står en 2:a framför den högra). Programmet spelas då upp. Jag är med från 22 minuter och 30 sekunder in i sändningen.

Trevlig lyssning på er!

 
2 kommentarer

Publicerat av på januari 14, 2016 i radio

 

Etiketter: , ,

2 svar till “I kvällens Sverigekanalen live bl a följande: Miljöpartisten Per-Inge Lide’ns absurda anklagelser mot Karlstadpolisen angående sexuella övergrepp begådda av ”flyktingbarn”

 1. Krister Rosengren

  januari 15, 2016 at 10:58 f m

  Fi har ju många interna problem med sin ideologi:

  Det finns en rad märkligheter kring Fi:s agerande som jag ser det.

  1. Det finns tyvärr en likhet mellan Fi och Sd i argumentation och retorik.
  Fi ser män som ett kollektiv vad gäller ansvar och deras absoluta motsats ser
  invandrare som problemet. Fi gör bägge misstaget att generalisera. För
  Fi är det inget problem när det gäller män men samtidigt motsätter dom
  att Sd gör detsamma om invandrare…

  2. Fi har en styrelse som är politikens minst jämställda. Hur kan det komma
  sig att ett parti så präglat av jämställdhet hamnar där? Jag har pratat med
  en del Fi:are och jag får samma svar som Gudrun S själv får när hon kräver ett mer jämställt näringsliv. Att det är en styrelse utnämnd för sin kompetens och
  att det inte finns tillräckligt kunniga kvinnor/män. Det Fi inte accepterar
  som svar fån andra använder dom själva.

  3. Fi säger att Gudrun S är ute i landet och ägnar dig åt folkbildning. Är det en absoluta sanningen Fi står för? Jag ser ingen öppen debatt inom feminismen. Kan du Fi några exempel på detta så vore jag tacksam. Det hela verkar väldigt dogmatiskt.

  4. Vad ”erbjuder” Fi oss män? Jag har inte hittat ett enda politiskt förslag riktat för oss. Istället ger Fi en bild av att männen är en generell motståndare. Mannen skall omformas och patriarkatet skall stoppas. Matriarkatet kanske skall ersättas men då ta över en del av dess negativa delar som görs om till nåt positivt? För när kvinnor är i majoritet kan det plötsligt inte ifrågasättas. En grupp män är ojämställt medan en grupp kvinnor inte är det. Vi kan ta högre utbildning som ex. Varför engagerar i Fi er inte i frågan varför betydligt fler kvinnor än män går på högskola och universitet? Därför att Fi inte ser det som ett jämställdhetsproblem. Bara kvinnor kan vara utsatta för det. Tala om det så alla förstår.

  5. Att kulturskillnader existerar begriper väl alla som rest utomlands, även förhållandet män-kvinnor. Men Fi har svaret ”kön” på alla problem. Mannen alltså. Resten viftas bort. Om min svenska kvinnosyn är samma som den Argentina, Nepal eller på Mauritius så blir säkert forskare i sociologi förvånade.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Sociologi

   
  • karpstryparn

   januari 15, 2016 at 11:58 f m

   Ja, Feministiskt Initiativ är ett så himla motsägelsefullt parti att man inte vet om man ska skratta eller gråta åt dem. Dessutom vet de inte vad feminism är, fega är de också. De skriker och gapar om kvinnors rättigheter, men håller käften när det gäller muslimska män som misshandlar eller dödar sina kvinnor t ex.
   Däremot är FI ett manshatarparti av sällan skådat slag som skyller hela världens problem på män, finge FI som de ville så skulle alla män utrotas. Men då skulle människosläktet också försvinna, det krävs ju en man och en kvinna för att det ska bli ett barn. Visst, nu för tiden finns det ju mängder med sätt att få fram barn, t ex via provrörsbefruktning, men grunden är fortfarande att det ska till en man och en kvinna.
   Men det har Feministiskt Initiativ inte tänkt på.
   FI är inte bara ett extremfeministiskt parti, de är också ett djupt inskränkt och djupt okunnigt parti.
   Eller uttryckt på ett annat sätt: De är idioter!
   Dessutom är de inte för jämställdhet mellan könen, de har ju bara EN enda man i partiet. Och han är uppenbarligen en idiot han också, han är ju med i ett parti som vill att alla män ska utrotas.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: