RSS

Vad blir följderna av att metrobloggen.se stängs ner den 25:e april?

22 Feb

Ja, ni som är läskunniga (och vem är inte det?) ser ju vad det står i rubriken, metrobloggen.se stängs alltså ner den 25:e april.

Enligt vad som står på Metrobloggens startsida så stängs sidan ner på grund utav krångel med sidan, ekonomiska problem samt lite annat.

Läs mer om det hela på http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.16155309 .

Tydligen håller Metrobloggens ledning på med att försöka fixa avtal med någon annan bloggportal så att metrobloggen.se kan drivas vidare, de söker även andra lösningar.

I vilket fall som helst så kommer alltså själva Metrobloggssidan att stängas ner, allt material som finns där blir raderat, allt går alltså förlorat.

Jag har ju en blogg där, nämligen den på http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn , denna kommer alltså, om ingen lösning nås, att försvinna då.

Det här innebär i så fall att den här bloggen, alltså Karpstryparn III, i samband med detta kommer att byta namn till Karpstryparn I, eller om man så vill till Karpstryparn 1 (I är ju den romerska varianten på siffran 1).

Detta betyder också att det kommer att bli mer aktivitet i denna blogg i samband med att detta sker, minst ett blogginlägg per vecka kommer att skrivas då.

Jag måste också ändra namn på bloggen på både Bloggportalen.se och en viss annan bloggtopplista (den sistnämnda kommer jag i skrivande stund inte ihåg namnet på, men länken till sidan finns någonstans till höger på min blogg), hur det sistnämnda ska gå till vet jag dock inte riktigt än.

Nåja, allt det här löser sig.

Men nu vet ni hur det ligger till i alla fall.

 
2 kommentarer

Publicerat av på februari 22, 2011 i allmänt

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 svar till “Vad blir följderna av att metrobloggen.se stängs ner den 25:e april?

 1. pounehsblog

  februari 22, 2011 at 11:04 e m

  Vsd dom måste krångla till det.. Jag hade en metroblogg förut men lade snabbt ner den då det krånglade mkt..

   
  • karpstryparn

   februari 22, 2011 at 11:25 e m

   Ja, det har nästan bara varit krångel med den sidan ända sedan de tog bort möjligheten att få betalt per sidovisning, de skyllde på att de fick för dåligt med intäkter. Det roliga var att det bara var bullshit, för efteråt så bredde de på med reklam utav bara helvete, så det där snacket om att inte reklamintäkterna kunde finansiera bortfallet som blev av sidovisningspengarna stämde inte alls.

   Jag kommer dock inte att bli ledsen när metrobloggen.se läggs ner, har tröttnat på sidan efrersom den inte är demokratisk, där finns t ex ingen yttrandefrihet eller åsiktsfrihet. Jag vet, för jag har haft min blogg där sedan september 2007, har fått säkert 70 inlägg borttagna utan orsak och därmed 70 anmälningar, blev avstängd en gång också för att jag skrev om Turkiets folkmord på assyrier och armenier.

   Sidan blogg.se är inte demokratisk den heller, har haft en blogg där men tog bort den, fick 3 anmälningar på mig, då tänkte jag ”Nej, nu jävlar räcker det med antidemokratin!”, så jag tog bort den.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: