RSS

Uppföljning på det här med Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet

21 Okt

Med anledning utav SD:s partiledare Jimmie Åkessons omtalade debattartikel i Aftonbladet i förrgår så kommer här några fakta om islam och många muslimers inställning till andra människor.

Dessa fakta har jag hämtat ifrån en utav kommentarerna till det inlägg som finns på http://www.photoimagine.wordpress.com/2009/10/19/tystnaden-ar-bruten .

Men innan jag publicerar dessa fakta så ska jag bara nämna att Justitiekanslern (JK) Göran Lambertz i en intervju i går dementerade att han kommer att inleda en förundersökning emot debattartikeln som Jimmie Åkesson i förrgår skrev i Aftonbladet.

Han kommer alltså inte att göra någonting åt det hela. Det här innebär alltså att de 9 anmälningar om hets mot folkgrupp som hitills har kommit in emot Aftonbladet och även Jimmie Åkesson (den emot Jimmie Åkesson stod Sveriges muslimska förbund för) inte kommer att leda någonvart.

Så Centrum mot rasism (CMR) och andra som har skickat in anmälningar om hets mot folkgrupp och en massa annat till JK kan nu ta sig rejält i brasan, för deras antidemokratiska tilltag hade uppenbarligen ingen effekt.

Däremot visar dessa människor, även de som inte hade skickat in anmälningar men som anser att SD inte ska få komma till tals, någonting mycket intressant.

Vad är det då? Jo, följande: De känner tydligen inte till att Sverige har någonting som heter pressfrihet och tryckfrihet.

Eller också vet de det, och vill förinta den helt och hållet.

Vad är deras inspirationskälla? Är det möjligtvis ett land som Burma?

Det framkom också igår, bl a i olika artiklar på Newsmill, att det inte var Jimmie Åkesson som har skrivit rubriken till debattartikeln, däremot var det Aftonbladet själva som hade skrivit den.

Men varför? Jo, därför att de ville sälja fler lösnummer. En annan orsak var naturligtvis också att de återigen försökte smutskasta Sverigedemokraterna.

Jimmie Åkesson tog igår kontakt med Aftonbladet och krävde att de skulle ta tillbaka rubriken. Aftonbladet vägrade att göra detta.

Visst, att det finns tidningar som är betydligt mer populärare än Aftonbladet är inte särskilt märkligt, alla kan ju inte ha samma popularitet.

Men att Aftonbladet hade SÅ dålig popularitet visste jag faktiskt inte.

Angående de källor som Jimmie Åkesson stödde sina uppgifter på i artikeln så uttalade sig igår en politiskt korrekt journalist (eller en riksdagspolitiker, minns dock inte riktigt vilket eftersom jag mest minns hennes ord) i en artikel i Aftonbladet eller annan politiskt korrekt media.

Om det här med att Sverige har mest våldtäkter i hela Europa sade hon följande:
-Ja, men att det sker så många våldtäkter i Sverige är ju bara bra, för då blir fler mer benägna att anmäla dem.

Detta uttalande är bara ytterligare ett exempel på att många politiskt korrekta TOTALT saknar medkänsla och sunt förnuft emot människor som utsätts för olika brott.

Vidriga och avskyvärda personer som hon som sade detta önskar jag en ”härlig” och extremt brutal våldtäkt som begås utav sisådär 10 våldtäktsmän.

Vid närmare eftertanke så har jag för mig att det var den avskyvärda journalisten Lena Melin på Aftonbladet som sade detta ”trevliga” lilla uttalande.

Men nu till de fakta om islam och många muslimers inställning till andra människor. Varsegoda, här kommer de:

De första källorna till islams sanna natur är de senaste surorna (det vill säga, de sista som nedtecknades rent kronologiskt, de som med andra ord skrevs ner efter att Muhammed erövrat Mecka) i Koranen, samt först och främst de traditioner om Muhammeds egna ord som nedtecknade i de s. k. Haditherna (de skrevs ner i de två seklerna efter Muhammeds död, de styr en muslims vardag och liv i detalj, de är MINST lika viktiga som Koranen), varav de främsta är Sahih Bukhari och Sadih Muslim.

Där finns bland annat att läsa: ”o muslim, en jude gömmer sig bakom mig – döda honom!”
Det var inspelningar av dessa verser från Sahih Bukhari som såldes på Södermalmsmoske’n för några år sedan. Dessa ord skrevs ner sisådär 1200år innan staten Israel existerade.

Om ni undrar om jag har kollat upp att det som stod i kommentaren är sant så, ja, det har jag.

Dessutom känner jag sedan tidigare till det här som skedde i Södermalmsmoske’n.
För i samband med det så såg jag nämligen ett seminarium som gick i SVT, närmare bestämt i kanal 1.

På detta seminarium talade bl a en judisk professor, han talade svenska utan brytning om nu någon undrar och han talade även flytande svenska.

Han sade bl a följande: -Det är inte de svenska nazisterna som är hotet mot de judar som finns i Sverige, det är de muslimer som finns i Sverige.
-Det finns en moske’ här i Stockholm på Södermalm där det helt öppet säljs kassettband med grov antijudisk hatpropaganda. Och varken politikerna eller polisen gör någonting åt detta.

Läs även Jimmie Åkessons artikel på Newsmill, där han bl a förklarar syftet med debattartikeln i
Aftonbladet.

Direktlänk till artikeln på Newsmill: http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/19/aftonbladet-forvranger-min-debattartikel

Läs även en artikel från idag i Fria Nyheter där bl a Sverigedemokraternas pressavdelning går igenom de 20 punkter som Aftonbladet tar upp, med kommentarer från partiet:

http://frianyheter.wordpress.com/2009/10/21/akesson-jag-har-belagg-for-mina-pastaenden/

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 svar till “Uppföljning på det här med Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet

 1. nymananders

  oktober 22, 2009 at 5:35 f m

  Kan du förklara närmare vad det är som är odemokratiskt i att anmäla en artikel för hets mot folkgrupp. De hela hade sin gång och kommer inte att tas upp av JK. Ett demokratiskt samhälle har naturligtvis pressfrihet och tryckfrihet men omfattas också av regler. Ett sätt att testa dessa regler och skapa prejudikat på området är just att anmäla. Ditt hatobjekt Aftonbladet blev väl också anmälda för Israelartikeln. Det ledde heller ingen vart. Var det också där ett odemokratiskt tilltag att anmäla enligt dig?

   
  • karpstryparn

   oktober 22, 2009 at 3:53 e m

   Svar till nymananders: Ja, det kan jag göra. De som anmälde både Aftonbladet, debattartikeln och även Jimmie Åkesson var fullständigt ute och cyklade. Det finns så himla många i vårt land som kan acceptera att det finns människor som inte tycker likadant som de själva, stormen kring Aftonbladets artikel är ett bra exempel på det.
   Man kan inte gasta och skrika hej vilt om hets mot folkgrupp så fort ingenting passar, det här med debattartikeln var lika stolligt som det där med t ex Kvarteret Negern.
   Visst, om man vill anmäla saker som hets mot folkgrupp hit och dit utan att det finns någon saklig grund för det så får man väl göra det, men då får man också räkna med att bli klassad som antidemokrat, fascist, demokratihatare, yttrandefrihetsfientlig osv.
   Hur fasen skulle det se ut om alla betedde sig som t ex de i den antidemokratiska blufforganisationen CMR, alltså Centrum mot rasism, gör? CMR är ju inte ens omtyckt i de antirasaisistiska kretsarna ens, i alla fall inte av de antirasister som verkligen är seriösa.

   Nej, JK kommer inte att ta upp fallet, vilket självklart var helt rätt gjort av honom.

   Absolut, visst omfattas det utav regler, men det innebär inte att andra ska kunna tysta ner människor med t ex invandringskritiska åsikter och värderingar som stödjer sig på fakta.
   För anser man sig ha rätt att tysta människor som inte tycker som en själv, ja, då är vi inne på en mycket farlig väg.
   Visst, man behöver inte gilla andra människor, men man kan heller inte gasta och skrika sig hes så fort man stöter på någonting som inte faller en i smaken.
   Hur skulle det bli om alla gjorde så? Jo, vi skulle få ett land som utomlands skulle kallas för kanske Patesisa (vilket man kan kalla är ett namn som passar ett land där mycket är patetiskt och verklighetsförnekande) eller något liknande.

   Ja, men ska någonting anmälas så ska det anmälas på sakliga och det sunt förnufts grunder, och inte på något jäkla ihopkok som är avsett för att tysta folk.
   Dessutom gör sig många som anmäler saker som inte är någonting att anmäla sig själva rill rejält åtlöje, det hade varit en helt annan sak om det hade varit frågan om en våldtäkt för sånt är allvarligt.
   Men att anmäla en artikel där författaren har belägg för sina påståenden i form av saklig information, ja, det är inte ens patetiskt, istället är det trångsynt, enkelspårigt och dessutom strider det emot demokratin.

   Hatobjekt? Det var att ta i, jag tycker bara att Aftonbladet bete’r sig löjligt, de vet ju inte ens vilken ”fot” de själva står på.
   Ena dagen anklagar de SD för att vara ”främlingsfientligt” och rasistiskt, nästa dag skriver de artiklar som pekar ut större delen av utlänningarna i det här landet som våldtäktsmän.
   Att Aftonbladet i fallet med utlänningarna hade belägg för sina påståenden är en helt annan sak, det jag menar är att man inte ska anklaga andra för någonting som man i mångas ögon själv kan vara, i alla fall när man är så politiskt korrekt som vissa inkompetenta drumlar anser sig vara.

   Nej, det där med Israel ledde ingenvart, och det är väl självklart, ett land har ingen rätt att lägga sig i vad som skrivs och sägs där.
   I annat fall skulle mänskligheten för länge sedan ha varit totalutrotad, med tanke på hur mycket dårar som finns runt om i världen.

   Ja, det var ett odemokratiskt tilltag att anmäla Israelartikeln. Det som Jan Helin hade skrivit i sin artikel om att israeliska soldater bedrev olaglig organhandel genom att stjäla organ från palestinska krigsoffer var ju sant, han hade ju säkra källor på att det var så.
   Att anmäla Israelartikeln var minst lika odemokratiskt som att anmäla Jimmie Åkessons debattartikel.

    
 2. nymananders

  oktober 22, 2009 at 8:41 e m

  Bra Karpstryparn. Då är du konsekvent i ditt resonemang. Jag tycker i och för sig att i de två beskrivna fallen, Åkessons artikel och Israelartikeln, så har inte anmälningarna renderat någon åtgärd och vi får väl då konstatera att systemet har fungerat. Sedan kan ju människor som bekant ha olika uppfattningar och vilja ha saken prövad. Jag ser inte det som odemokratiskt men jag respekterar din uppfattning. Jag har ingen kunskap om centrum mot rasism men kan hålla med dig om att det finns många galningar på den sidan också. Vad gäller AFA kan jag instämma i mångas åsikt att de är odemokratiska. Jag tycker att det finns mer sofistikierade sätt att driva debatt på.

   
  • karpstryparn

   oktober 22, 2009 at 9:20 e m

   Svar till nymananders: Tackar.

   Ja, anmälningarna resulterade inte i någon åtgärd, samtidigt hade det varit lite komiskt om Aftonbladet skulle ha åkt dit för hets mot folkgrupp, med tanke på att knappast var det som var deras målsättning.

   Absolut, alla ska inte tycka likadant om alting, för om alla tyckte likadant i alla frågor så skulle vi ha haft ren diktatur i det här landet. Och det hade inte varit bra.

   Okej. Jag respekterar din uppfattning också, finns ingen anledning att inte göra det. Man ska kunna diskutera. Gör man det så kommer man långt, annars inte.

   OKej, men kolla upp Centrum mot rasism, vetja, för då lär du få många skratta. Representanter för CMR har skrivit en del artiklar på Newsmill, jag skrattar varenda gång som jag läser en artikel som är skriven av en CMR-representant, eller när någon från organisationen har uttalat sig i någon fråga. För de är inte hundra för fem öre, bara ta det här med t ex glassarna.
   Hur fasen kan en sådan organisation få slösa med skattebetalarnas pengar för jaga skitsaker? Helt ofattbart.

   AFA? Jotack, det kan man lugnt säga.

   Absolut, det har du fullständigt rätt i.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: