RSS

Attityder och brott

04 Apr

När man hör representanter för våra riksdagspartier och människor över huvudtaget som anser att invandrare med bakgrund ifrån länder med kulturer som inte på något sätt liknar vår egen uttala sig positivt om invandringen så undrar man vilken värld som de lever i.

En sak är i alla fall fullständigt klar: De är inte verklighetsförankrade för fem öre och rent utsagt trångsynta idioter som inte skulle fatta att en invandrare begick ett brott om de så såg det med egna ögon.

Däremot är det ett evigt pratande om vad bra det är med invandring och vad mycket bra som invandrare för med sig.

Men vad är det som är bra med t ex  våldtäkter och misshandel utav svenskar och andra vita västerländska människor? Många invandrare ifrån t ex arabländerna och Afrika är ju också rasistiska jäntemot vita människor, mer rasistiska än de människor som de anser är rasister.

Det finns många exempel på att invandrare med bakgrund ifrån dessa delar utav världen kommer till Sverige med uppfattningen att svenskar är rasister, de kan dessutom inte kan ta motgångar utan så fort inte någonting passar dem som kommer anklagelser om rasism.

Eftersom de har den inställningen så undrar jag följande: Varför är de här då? Då är det väl mycket bättre att de åker till områden i världen där det inte finns några människor, t ex Antarktis. För där lär de inte bli utsatta för rasism.

Men nu till det som det som detta inlägg ska handla om.

Idag stod följande artikel på TV4:s text-tv:

Serievåldtäktsman åtalad

En 24-årig man åtalades på fredagen vid Södertörns tingsrätt för tre fullbordade våldtäkter och tre våldtäktsförsök från i höstas och fram till januari i år. Fem av brotten skedde söder om Stockholm och ett i Täby.

Mannen har erkänt en av våldtäkterna och åklagaren anser sig ha bra bevis i flera av de andra våldtäkterna i form av DNA.

Mannen är asylsökande.

Ja, att invandrare är överrepresenterade när det gäller brott i Sverige över huvudtaget är knappast någon nyhet lika lite som det är någon nyhet att alla dessa trångsynta idioter som försvarar invandrare i alla lägen.

Till er som har denna positiva inställning till invandrare och mångkultur säger jag följande: Kliv ut ur era garderober och sök hjälp!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på april 4, 2008 i Invandring, Samhällsproblem

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: