RSS

Muslimska länder accepterar inte demokrati och yttrandefrihet

24 Feb

Ännu en gång står det helt klart att muslimska länder och mängder med muslimer världen över förkastar demokrati och yttrandefrihet. Jag tänker t ex på de vansinniga och fascistiska protester som dessa människor gör emot Danmark när det gäller publiceringen utav Muhammedteckningarna. Danska tidningar gör helt rätt när de publicerar dessa teckningar, eftersom det är en markering emot muslimerna och för yttrandefriheten. De muslimska länderna och mängder med muslimer världen över tycks tro att de kan styra världen, det bevisas bl a i Sudan där muslimer vill att terroristorganisationen Al-Qaida ska angripa Danmark.

Med andra ord så vill inte dessa människor att det ska finnas yttrandefrihet eller demokrati. Ytterligare ett bevis på detta stod i en artikel på TV4:s text-tv ikväll.

Så här stod det:

Pakistan blockerar You Tube

Pakistans regering har beordrat alla internetleverantörer att blockera sajten You Tube för att den innehåller ”hädiskt” material som anses förolämpa islam, uppgav regeringstjänstemän på söndagen.

Beslutet har fattats av en kommitte’ med representanter från olika departement. Enligt uppgift är en av anledningarna att de kontroversiella danska karikatyrerna på profeten Muhammed finns på You Tube.

Detta är bara löjligt, men det visar också att muslimer är extrema och dessutom patetiska. Jag tror att om profeten Muhammed hade levat idag så hade han säkert skrattat ut världens alla muslimer, han gör det säkert i sin himmel också.

Jag blir inte förvånad om profeten Muhammed när han ser vad världens muslimer ställer till med tänker så här: -Ja, dessa människor…….

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på februari 24, 2008 i demokrati, yttrandefrihet

 

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: