RSS

Illegala vapen i omlopp ifrån bl det forna Jugoslavien

09 Feb

Idag läste jag en artikel som var både intressant och lite skrämmande, eftersom det som stod i den är ännu ett exempel på att Sverige blir mer och mer USA-influerat och vi inte har så värst många år kvar till att vi har samma brottsituation som finns i USA. När det gäller vissa sorters brott så är vi i princip redan där, t ex när det gäller våldtäkter.Angående artikeln fanns på TV4:s text-tv så löd den så här:Illegala vapen allt vanligare

Allt fler illegala vapen är i omlopp i Sverige. Sedan år 2000 har antalet brott mot vapenlagen – där illegalt vapeninnehav utgör en stor del – ökat med 20 procent. Tullen ser också en ökning av antalet smugglade vapen, varav många kommer ifrån det forna Jugoslavien.

-Under 2000-talet har vi sett en uppåtgående ökning när det gäller beslag, säger Rolf Bårdskär, chef för tullkriminalen i Malmö, till Svenska Dagbladet.

Allt det här är naturligtvis en skrämmande situation, men vad som jag är riktigt intressant är att så många illegala vapen kommer ifrån det forna Jugoslavien.

Jag undrar just vad de människor i Sverige som anser att det är bra med influenser ifrån länder eller delar utav världsdelar där så många invandrare med främmande kulturer, som inte på något sätt liknar vår egen, kommer ifrån tycker om det här.

Eller tycker dessa människor att bra influenser också är detsamma som kriminella influenser? Man undrar ju eftersom det alltid är så tyst ifrån Sveriges mångkulturextremister, t ex vissa riksdagspolitiker, så fort invandrare med bakgrund ifrån främmande kulturer är inblandade i någonting brottsligt.

Men detta bevisar ju å andra sidan att detta är ännu ett exempel på att dessa människor jämt och ständigt lever med skygglappar för sina ögon och aldrig ser verkligheten som den är.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på februari 9, 2008 i Samhällsproblem

 

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: