RSS

Åtgärder emot islamiska terrorister

09 Feb

Även om jag i många fall tycker att det som regeringen gör är fel så måste jag säga att det finns bra saker som de gör också, t ex att de ska starta ett upplysningsforum, i samma stil som Forumet för levande historia, där kommunismens brott mot mänskligheten ska belysas.Också idag har regeringen gjort en bra sak som den socialdemokratiska regeringen aldrig hade en tanke på att göra, nämligen att bekämpa islamiska terrorister. Orsaken till flatheten berodde säkert på att det ansågs att invandrare med bakgrund ifrån t ex olika arabiska länder skulle kränkas. Men vad är viktigast? Att bekämpa islamistiska terroristgrupper eller att vara flat? Tydligen tyckte den förra regeringen att flatheten var viktigast.

Följande artikel stod i natt på TV4:s text-tv:

Polis kan få infiltrera terrorgrupp

Det allvarligaste terroristhotet idag utgörs av extrema islamistiska grupper, enligt regeringen som på fredagen presenterade den första samlade strategin mot terrorism.

I skrivelsen nämns nya befogenheter som buggning. En annan åtgärd som regeringen ska utreda är möjligheten att återkalla medborgarskap som givits i syfte att dölja terroristanknytning och om polisen ska få möjlighet till infiltration.

Självklart tycker jag precis som andra svenskar och vissa andra övriga att det är viktigt att bekämpa terrorismen, vilket uppenbarligen också regeringen tycker.

Men det tyckte tydligen inte den förra regeringen, men med tanke på att Socialdemokraterna och Vänsterpartiet tydligen tycker att terrorister inom vissa invandrargrupper ska få härja fritt så är detta inte särskilt konstigt.

Snacka om att dessa två partier inte vill att Sverige ska vara ett bra land att kunna leva i, de visar ju också i det här fallet liksom i många andra att de inte tycker att demokratin är viktig och måste skyddas. Men allt det här vet ju vi redan.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på februari 9, 2008 i Samhällsproblem

 

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: